Hoe je het gaafste verkleedfeestje geeft

We weten allemaal dat kinderen zich graag verkleden. In deze blog lees je dan ook hoe je het leukste feestje allertijden geeft.

Maak gebruik van de favoriete dress-up outfit voor uw kind door ze een verjaardagsfeestje gecentreerd rond dat thema. Breng rekwisieten en plan games rond hun favoriete kostuum, een film of dier voor een verjaardag die ze nooit zullen vergeten!

Wat is er leuker dan je kind verkleden als een Disney-prinses of een dinosaurus?


Tip 1 Kies een eenvoudig thema

Kies iets waar alle kinderen mee kunnen meedoen, ongeacht het budget van hun ouders. Dit betekent dat niemand wordt weggelaten!

Kies een breed en eenvoudig thema zoals piraten, prinsessen, honden, aliens, enz. Op deze manier maakt het niet uit of ze niet over een ‘goede’feestwinkel : deze kostuums heeft maar wordt deze kostuum gemaakt met dingen liggen rond het huis en eigen kinderkleding. Zo kan een meisje met meisjeskleding ver komen. Iedereen zal er geweldig uitzien en minimaal geld aan uitgeven!

Tip 2 Zoek rekwisieten


Wanneer uw kostuum af is (niet kinderkostuums kostuums kopen vergeet je eigen niet- volwassenen kunnen ook meedoen!) is het tijd om het huis te versieren. De meeslepende dress-up speelervaring stopt niet bij kostuums!

Versier het huis met banners en slingers in uw gekozen thema, misschien met behulp van achtergronden om uw woonkamer te transformeren in een magische feestzaal. Verander je huis in een tropisch paradijs perfect voor je piratenfeest, of een koninklijk kasteel voor je kleine prinsen en prinsessen. Maak tronen voor het kasteel door simpelweg het bedekken van uw eetkamerstoelen met materiaal en het beveiligen met een sjerp en een boog!

Vergeet niet om wat muziek te kiezen en ballonnen op te blazen. Er zijn geen regels over hoe je de boel verbouwd gebruik gewoon je verbeelding!

Tip 3 Game-ideeën


Plan spelletjes en activiteiten waarmee je de kinderen entertaint. Populaire, eenvoudige en goedkope party games zijn:

– Piratenspel

– Ezeltje prikken

– Spijker poepen

– Grabbelton       

– Standbeeldendans


Hier is een snelle checklist van eenvoudige snacks voor op uw feest:

Een verjaardagstaart die aan het partijthema wordt aangepast
Mini cupcakes
Aardbeien/mandarijnen/druiven
Kommen van spaanders en onderdompelingen
Kaasblokjes en crackers
Sandwiches
Pizza slices
Sap en kannen water.


Doe rustig aan met de suiker: hyperactieve kinderen die door het hele huis rennen, zorgen niet voor een geslaagd feest! Kies voor gezonde, vullende snacks om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is.