trouwthema's

3 trouwthema’s voor jouw bruiloft

Een unieke bruiloft is essentieel voor een onvergetelijke dag. Er moeten ontzettend veel dingen geregeld worden dus begin optijd met het organiseren van jouw trouwdag.  Allereerst is het belangrijk om te weten welke thema’s er zijn voor bruiloften. Dit is namelijk een fijne houvast in het verdere plannen van deze bijzondere dag. Met het kiezen van een thema kun je nog veel kanten op door hier zelf elementen aan toe te voegen. 

Een klassieke bruiloft

Wanneer je wil gaan voor een elegante en verfijnde stijl, dan is een klassieke bruiloft geschikt voor jou. Bij een klassieke bruiloft kun je kiezen voor een kasteel als trouwlocatie, pasteltinten in de decoratie en een oldtimer als vervoer. Bij een klassieke bruiloft is het vaak belangrijk dat alles gestructureerd is, zodat er geen andere stijl gecombineerd kan worden. 

Moderne bruiloft

Een moderne bruiloft is volledig van deze tijd, waarin traditionele eigenschappen van een bruiloft weg mogen vallen. De decoratie bevat niet te veel poespas, maar straalt minimalisme uit. Dit uit zich bijvoorbeeld in de locatie wat er strak en fris uitziet, een moderne Dodge huren die jullie naar de locatie kan brengen en de lichte kleuren die gebruikt zijn. 

Een stoere bruiloft

Een stoere bruiloft wordt steeds populairder en kenmerkt zich door de enigszins masculiene sfeer. Ook hier komen er niet teveel accessoires bij kijken, maar staat alles in het teken van grote meubels met het liefst een robuuste uitstraling. Echter blijft de kleur wit ook in deze stijl voorkomen. Een stoere bruiloft kenmerkt zich door bijvoorbeeld een industriële locatie en een trouwauto huren met een sportieve uitstraling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *